24 Nisan 2013 Çarşamba

mis kurabiye çekilişimden kazanan talihliler


Sadettin Cengiz
Elif Yılmaz Ateş
Havva Azra Öztürk
çekiliş firma sahibi tarafından yapılmıştır..
devam etmekte olan kampanyalarıma beklerim..
kampanya linki;
http://ceylis.blogspot.com/2013/04/5-farkli-figurlu-kurabiye-mis.html

21 Nisan 2013 Pazar

--BİTİRDİKLERİM--

Sırasıyla yazacak olursam;
 1-Jenny willy ıslak bebek havlusu; yumuşak petekli dokusu var alkolsüz yumuşacık ama kokusu yok allerjen içermemesi açısından bebeğimde kullandım.
 2-Vchy normaderm;ürün güzel fakat çok sivilceli bir cildiniz varsa çok etkili olmuyor,fakat hafiften kızarıklık ve temizleme amacıyla kullanacaksanız güzel bi ürün.
 3-Oriflame suya dayanıklı rimel;bu ürünü çok uzun zamandır kullanıyorum çok güzel kalıcı ve doğal görünüm sağlıyor sanki gözünüzde rimel yokmuş gibi çok kişi isim sordu fakat nedense ürün kataloglarda yok olsa hemen alıcam bi kaç tane stok yapıcam.
 4-Molfix sensitive;yeni doğanlara özel bi ürün olduğundan bu üründe kokusuz yumuşa dokulu güzel bi ürün.
 5-Rexona;hoş kokulu güzel bi ürün.
 6-Avon active;bu ürün şuan kataloglarda farklı bi şekilde satışa sunuluyor sanırım biteli oldu biraz resmi çekmeye anca fırsatım oldu =) alkolsüz bi ürün güzel fakat ben artık avon  satın almıyorum.
 7-Buhara pamuklu çubuk
 8-Oriflame cherry & mocha; kokusu kiraz ve kahve içeriyor elleri de yumuşacık yapıyor adeta ipeksi bi dokunuş yakalıyorsunuz bu ürünün sabunu da vardı biteli çok oldu atmışım paketini.Sanırım artık satışta değil.
 9-Oriflame daily hand care; gliserin ve tatlı badem yağı içeren bu kremde elleri yumuşacık yapıyor kokusu da badem ağırlıklı.
Ürünlerle ilgili merak ettiklerinizi sorarsanız seve seve cevaplarım =)

10 Nisan 2013 Çarşamba

ŞİFALI TAŞLARIN SIRRI

Şifalı taşlardan kolye, küpe, tespih ve bilezik olarak kullanılan taşların sırrı sadece inananlar ve taşıyan üzerinde etkisini ortaya çıkarıyor...

Son yıllarda eskilere olan inanışlar su yüzüne çıkmaya başladı. Bunların başında gelen şifalı taşların insanların fiziksel ve ruhsal açıdan faydaları saymakla bitmeyecektir. Bununla birlikte her taşın kendine has bir dili ve kişiden kişiye farklılık gösteren şifaları vardır. Kişiden kişiye çünkü bu durum burçlarla, kişilerin ten rengine ve inanmalarıyla alakalıdır. Şifalı taşlardan kolye, küpe, tespih ve bilezik olarak kullanılan taşların sırrı sadece inananlar ve taşıyan üzerinde etkisini ortaya çıkarıyor.

Son derece stresli bir dönemde yaşıyoruz. Ametist taşının strese çok iyi geldiğini biliyoruz. Bazı kişilere göre taşları kullanmak ve takmak gerekirken, bazıları için sadece aynı ortamda bulunmak yeterli oluyor. Bu taşların en sık kullanılan bazı özelliklerini kısaca sayalım. Kaplan taşı "cesaret taşı" olarak bilinir ve avucunuzda bile tutarak endişelerinizden kurtulabilirsiniz.
 

Aytaşı ruhsal açıdan kendinizi rahat ve doğru ifade eden bir özelliğe sahip olmanızı sağlar. Kuvars oldukça yoğun olan taşlardan biridir. Kıskançlık, korku ve öfke gibi duyguların bastırılmasını sağlar. Negatif enerjiyi pozitife çevirmede oldukça işe yarar. Lalise tutku taşı olarak bilinir. Huzur verir ve unutkanlığa iyi gelir. Psikolojik açıdan oldukça olumlu bir hal almanızı sağlar. Bununla birlikte enerji taşıdır.

(alıntıdır)

1 Nisan 2013 Pazartesi

DEĞERLİ TAŞLARIN OLUŞUMU



Önemli taşların kökeni, yeryüzü çekirdeğinin sürekli hareket halindeki ve daima dış yüzeye ulaşmaya çalışan 
erimiş magmasına dayanır.


Bu kızgın kütlenin bir kısmı volkanik faaliyet ve lav akışı meydana getirir. Magma, çoğunlukla gezegenin alt tabakasındaki yeraltı çatlaklarına akar. Erimiş kaya ve mineraller kütlesine, kaynayan sular, buhar ve gazlar da eşlik eder. Gazlar soğurken yarıklarda biriken birçok mineralle birleşerek, kristalleri ve değerli taşları meydana getirir.
Oluşum ve gelişimlerini milyonlarca yılda tamamlayan bu değerli taşlar, sürekli olarak içlerine, güçlü elektromanyetik enerji depolarlar. İşte insanları olumlu yönde etkileyen kuvvet, taşların içindeki mineral yapılarıyla birleşmiş olan bu
elektromanyetik güçtür. Taşlar dıştan içe doğru büyürler. Taşın oluşumu, bütünüyle kendi çevresine bağlıdır. Bitkiler, hayvanlar ve insanların beslenirken, gelişmelerini sağlayacak gıdaları almada bir seçim yapma olanakları vardır. Ancak taşlar bütünüyle kendi çevrelerinde, içinde bulundukları ortamda kendilerine sunulan imkânlara bağlı olarak büyürler.
Taşın durumu bitki, hayvan ve insanlardan farklıdır. Çevresindeki mineral, basınç, ısı ve kimyasal ortama (asit ya da baz) göre şekillenir. Çevre koşullarındaki en ufak bir değişiklik, bir mineralin büyümesini, durmasını, değişmesini hatta yeni bir türün oluşmasını bile sağlayabilir. Bu öyle ileri gidebilir ki, aynı mineral bulunduğu değişik yerlerde değişik özellikler gösterebilir.

(alıntıdır)