20 Ocak 2013 Pazar

HECHA HAKKINDA..


Hayal kırıklığı yaratan bir yemeğin pek çok suçlusu olabilir. Bazılarına göre çoğu zaman et ya da sebzenin lezzeti yetersizdir. Bazen suç sadece yemeği yapan kişidedir. Kimi zaman da yemek, sos ya da marine uygun değildir. Keyifsiz bir öğün, bunlardan birinin ya da hepsinin eseri olabilir. Peki ya bir gün biri size; suç ne sizde, ne pişirende, ne de yemeğin kendisinde’ derse?
Bizce ise gerçek suç doğru yemeğin yanlış bir yöntemle pişirilmesinde!
Pişirmenin en lezzetli yolu!
İspanyolcada "Mükemmel pişirilmiş!" anlamına gelen HECHA, geleneksel pişirme yönteminin, modernist ve yaratıcı bir anlayışla buluşmasını ifade ediyor. Yeteneğini doğal pişirme ve dökme demir malzemeden alan HECHA, seçkin yeme kültürüne sahip, sağlıklı ve çarpıcı tatlar arayan gurmeler ile yaşam buluyor.

Dökme demir, yüzlerce yıldır kullanılan ayrıcalıklı yemek pişirme tekniklerinden biri. Pişirme gerecini eşsiz kılan bu özel malzeme, her şeyden önce daha çabuk ısınıyor. Daha yüksek ısıyı, ürünün bütününe kusursuz bir şekilde dağıtıyor. Dökme demirde pişen hiçbir yemekte lezzet kaybı yaşanmıyor.
Et ve sebzeler hem lezzetini, hem de doğallığını koruyor. En ideal pişirme tekniğinin uzmanı HECHA, kömür ateşinin ve ızgaranın keyfini kapalı mekanlara taşıyor.
Evde, ofiste, restoranda ya da otelde... HECHA gerçek damak tadının sunulduğu her yerde, yaşamak için yiyenlere değil; yemek için yaşayanlara sesleniyor.  
İşte bu nedenle dökme demirde pişen hiçbir yemekte lezzet kaybı yaşanmıyor. Et ve sebzeler hem lezzetini, hem de doğallığını koruyor. En ideal pişirme tekniğinin uzmanı HECHA, kömür ateşinin ve ızgaranın keyfini kapalı mekanlara taşıyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder