9 Mart 2013 Cumartesi

Apolena Hakkında


Apolena Hakkında
 
Biz güzel bir kare hayal ettik. Sonra oturduk tasarladık. İçine heyecanımızı ve hayattaki renklerimizi kattık. 
 
Şimdi size sunuyoruz. 
 
Eviniz de, arabanız da işyeriniz de ve kısacası mutlu olacağınız her köşede birbirinden farklı tasarımlarımızla yanınızda olmaya talibiz.
 
Mutluluğun Rengi Apolena

FİRMAMIZ; HİBAŞ TEKSTİL olarak 1999 yılında kuruldu. Tekstil sektöründe uzun yılların verdiği tecrübeyle 2008 yılında döşemelik kumaş üretmeye başladı. Ürünlerini ‘APOLENA  markası altında başta Rusya ve birçok dünya ülkelerine satmaktadır.
 
Firmamız genç, dinamik ve gelişmekte olan yaratıcı ekibiyle, benzersiz ev tekstil ürünlerinin üretimini yüksek kaliteye taşımayı hedeflemiştir. Apolena markası yeni tasarımlarıyla sürekli aşama içinde olan, en son teknolojiden yararlanan, son trendleri takip eden heyecanlı bir ekibe sahiptir. Ayrıca ev tekstili sektöründe dikkatli seçime sahip, bu pazarda ürünleri kolayca ayırt edilebilen, seçkin, deneyimli ve güvenli ev tekstil ürünleri üreticisi ve satıcılarındandır. 
 
Ürün ve hizmetimizle oluşturmayı hedeflediğimiz güven ile birlikte, gelişen teknoloji ve internet trendleri üzerine online alışveriş sitemiz shop.apolena.com ile karşınızdayız.  Türkiye’de artık shop.apolena.com üzerinden ürünlerimize göz atabilir ve tüm fırsatlarımızdan yararlanarak rahatlıkla ve en güvenli şekilde Apolena markalı ürünleri satın alabilirsiniz. 
 
 
Siz değerli müşterilerimize artık çok daha yakınız. 
•        Ev tekstil kumaşı
•        Yatak Örtüsü
•        Dekor Perde
•        Japon Perde
•        Yastık
•        Masa Örtüsü ve Bayan Çantası gibi birçok alanda trend, benzersiz ürünleriyle başarılı üretim grafiği çizmektedir. 
 
 
Keyifli alışverişler dileriz.
 
Üye olduğumuz kuruluşlar,

Şirketimizin üye olduğu kuruluşlar,
      




    



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder