18 Kasım 2013 Pazartesi

Şifalı Taşların Sırrı


Şifalı taşlardan kolye, küpe, tespih ve bilezik olarak kullanılan taşların sırrı sadece inananlar ve taşıyan üzerinde etkisini ortaya çıkarıyor...

Son yıllarda eskilere olan inanışlar su yüzüne çıkmaya başladı. Bunların başında gelen şifalı taşların insanların fiziksel ve ruhsal açıdan faydaları saymakla bitmeyecektir. Bununla birlikte her taşın kendine has bir dili ve kişiden kişiye farklılık gösteren şifaları vardır. Kişiden kişiye çünkü bu durum burçlarla, kişilerin ten rengine ve inanmalarıyla alakalıdır. Şifalı taşlardan kolye, küpe, tespih ve bilezik olarak kullanılan taşların sırrı sadece inananlar ve taşıyan üzerinde etkisini ortaya çıkarıyor.

Son derece stresli bir dönemde yaşıyoruz. Ametist taşının strese çok iyi geldiğini biliyoruz. Bazı kişilere göre taşları kullanmak ve takmak gerekirken, bazıları için sadece aynı ortamda bulunmak yeterli oluyor. Bu taşların en sık kullanılan bazı özelliklerini kısaca sayalım. Kaplan taşı "cesaret taşı" olarak bilinir ve avucunuzda bile tutarak endişelerinizden kurtulabilirsiniz.
 

Aytaşı ruhsal açıdan kendinizi rahat ve doğru ifade eden bir özelliğe sahip olmanızı sağlar. Kuvars oldukça yoğun olan taşlardan biridir. Kıskançlık, korku ve öfke gibi duyguların bastırılmasını sağlar. Negatif enerjiyi pozitife çevirmede oldukça işe yarar. Lalise tutku taşı olarak bilinir. Huzur verir ve unutkanlığa iyi gelir. Psikolojik açıdan oldukça olumlu bir hal almanızı sağlar. Bununla birlikte enerji taşıdır.

(alıntıdır)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder